A KEP teljes honlapja

MEGHÍVÓ
a közép-európai együttműködés néhány aktuális kérdésével foglalkozó
KEP IV. TÁRSADALMI PÁRBESZÉD FÓRUMÁRA

 

 

Társadalmi Párbeszéd Fórumát 2011. szeptember 30.-án, pénteken rendezi meg Budapesten a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP), a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával, SCHMITT Pál elnök úr köszöntőjével.

A KEP rendezvényén a társadalmi és gazdasági szervezetek valamint a tudomány, az oktatás és a civil élet számos tekintélyes képviselője vesz részt, tart előadást.

A fórum fő célja a közép-európai együttműködés néhány aktuális kérdésének vizsgálata, a párbeszéden alapuló tanulságok levonása, javaslatok megtétele különös tekintettel a Kárpát-medencére és a Visegrádi Országokra. Megemlékezünk az 56-os forradalom 55. és a KEP alapításának 10. évfordulójáról is. Kiemelten foglalkozunk a gazdaság, a felsőoktatás, a turizmus és a törvényalkotás előtt álló hungarikumok néhány témakörével, figyelemmel a kárpát-medencei vállalkozások, civil szervezetek és önkormányzatok együttműködésére is.

Reális számvetésre törekszünk az érdekeltek széleskörű bevonásával. Rendezvényünk szerény hozzájárulás kíván lenni a vizsgált kérdések, javaslatok összegyűjtéséhez, hasznosításához.

A Fórumról írásos dokumentum és DVD készül. Megszervezzük a teljes Fórum internetes élő közvetítését is.

A KEP IV. Társadalmi Párbeszéd Fórumának programtervezete a PROGRAM menüpontra kattintva érhető el.

A rendezvénnyel kapcsolatos aktuális információkat itt frissítjük, továbbá az On-line jelentkezési lap menüpontból tudnak az érdeklődők regisztrálni.


A jelentkezési határidő a rendezvényre: Meghosszabbítva!


A rendezvény a KEP tagjai számára ingyenes, másoknak 3.000.- Ft ebéddel, teljes programmal együtt. Az előzetes regisztráció mindenki számára kötelező!

Reméljük, hogy a Fórum programja felkeltette érdeklődését és Önt is a rendezvény résztvevői között köszönthetjük


MEGHÍVÓ PROGRAM On-Line
jelentkezési lap


Szívélyes üdvözlettel

 

 

Hg Esterházy Antal
a KEP elnöke


Dr. Czeglédi József

a KEP ügyvezető elnöke

a Szervező Bizottság elnöke

 

Vasvári József

a KEP klubigazgatója

a Szervező Bizottság titkára