A KEP teljes honlapja

MEGHÍVÓ
a gazdasági világválság társadalmi-gazdasági hatásaival, tennivalóival foglalkozó
KEP III. TÁRSADALMI PÁRBESZÉD FÓRUMÁRA

 

 

„A gazdasági világválság társadalmi-gazdasági hatásai Magyarországon, kiút a válságból” címmel rendezi meg III. Társadalmi Párbeszéd Fórumát 2010. március 12.-én, pénteken a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával.

A KEP rendezvényén az európai és a hazai parlament, a társadalmi és gazdasági szervezetek valamint a tudomány, az oktatás és a civil élet számos tekintélyes képviselője tart előadást.

A fórum fő célja a globális válság idején kialakult társadalmi-gazdasági helyzet bemutatása, az új kihívások értékelése, a kiút keresése, a párbeszéden alapuló tanulságok levonása, javaslatok megtétele.

Reális számvetésre törekszünk az érdekeltek széleskörű bevonásával. Közös felelősségünk olyan szolidáris társadalom kialakítása, amelyben mindenki megtalálhatja boldogulását. Rendezvényünk szerény hozzájárulás kíván lenni a válság negatív hatásainak enyhítéséhez.

A Fórumról írásos dokumentum és DVD készül. Megszervezzük a teljes Fórum internetes élő közvetítését is.

A KEP III. Társadalmi Párbeszéd Fórumának programtervezete a PROGRAM menüpontra kattintva érhető el.

A rendezvénnyel kapcsolatos aktuális információkat itt frissítjük, továbbá az On-line jelentkezési lap manüpontból tudnak az érdeklődők regisztrálni.


A jelentkezési határidő a rendezvényre: meghosszabbítva!


A rendezvény a KEP tagjai számára ingyenes, másoknak 3.000.- Ft ebéddel, teljes programmal együtt. Az előzetes regisztráció mindenki számára kötelező!

Reméljük, hogy a Fórum programja felkeltette érdeklődését és Önt is a rendezvény résztvevői között köszönthetjük


MEGHÍVÓ PROGRAM On-Line
jelentkezési lap


Szívélyes üdvözlettel

 

 

Hg Esterházy Antal
a KEP elnöke


Dr. Czeglédi József

a KEP ügyvezető elnöke

a Szervező Bizottság elnöke

 

Vasvári József

a KEP klubigazgatója

a Szervező Bizottság titkára